I løpet av året vil det skje mye spennende her på Hei!
Grunnet byggingen av den nye E-18 mister I.L. Hei det eksisterende skileikanlegget og store deler av lysløypetraseen.
Vi har derimot fått til en god avtale som gjør at vi kan gjøre anlegget enda bedre enn det var før!
I løpet av året skal vi bygge ny 11’er kunstgressbane, rehabilitere den eksisterende 11’er banen, samt rehabilitere ballbingen.
I tillegg skal vi bygge nytt skileikanlegg, parkeringsplassen skal utvides og sandhåndballbanen skal oppgraderes.
Den nye lysløypa skal asfalteres slik at den kan brukes hele året, og vi vil sette ut mange snøkanoner som sikrer skigleden enda lenger neste vinter.
Fotballbanene skal etter planen stå klare etter sommeren, og skileikanlegget skal være på plass til høsten.
Heistad er et område i sterk vekst, og vi vet at anlegget vårt ikke bare gleder medlemmene i Hei, men hele Heistads befolkning!