På lørdag var det offisiell åpningsfest for de nye anleggene på Hei!

Vi var heldige og fikk nydelig høstvær hele dagen, og alle som møtte opp koste seg med pølser, kake, saft, kaffe, fotball og rulleski.

Vi fikk mye skryt for vårt flotte anlegg – Geirfinn Kvalheim, anleggskonsulent i NFF, kalte det faktisk et av Norges fineste!

NFF kalte oss også en foregangsklubb i fotball-Norge når det gjaldt tiltakene vi har gjort for å samle opp granulat fra banene, noe vi selvfølgelig setter veldig stor pris på.

Det var derimot ikke bare selve idrettslaget som skulle skrytes av denne dagen, men også de fantastiske menneskene som har vært med på å gjøre dette mulig.

Vår splitter nye 11’er bane fikk navn, og ble døpt Geir og Jan’s plass – etter de to ildsjelene Geir Pedersen og Jan Ferstad som har lagt ned utallige dugnadstimer på Hei.

Så igjen – tusen takk til alle som kom og feiret med oss, og ikke minst alle om har vært med på å gjøre det mulig!