Grasrotandel fra Norsk Tipping

Idrettslaget HEI, organisasjonsnr. 983895654 er registrert som mottaker av denne andelen.

Knytt ditt spillekort hos Norsk Tipping til Idrettslaget HEI og støtt klubben med 5% av din innsats hver gang du spiller, -uten at det går på bekostning av innsatsen din eller premien din.
Grasrotandelen gjelder på alle spill fra Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.

Slik går du fram:
Du må ha spillekort fra Norsk Tipping, med tilhørende PIN-kode.
Kommisjonæren kan søke opp Idrettslaget HEI. -Det må søkes på I, ikke H
Eller bruk organisasjonsnummeret 983895654.

Du kan også gjøre dette gjennom andre kanaler:
• SMS: send GRASROTANDELEN 983895654 til 2020 (tjenesten er gratis)
• Internett: gå inn på norsk-tipping.no eller grasrotandelen.no og foreta tilknytningen der.
• Norsk Tipping Mobilspill

Når tilknytningen er utført vil Idrettslaget HEI få grasrotmidler fra deg helt til du sletter eller legger inn en ny mottaker, uansett hvor du spiller

Spre dette også til slekt og venner slik at flest mulig støtter Idrettslaget HEI.

Ønsker du se hvor mange grasrotstøttespillere Hei har kan du trykke her så kommer du på Norsk Tipping sine sider(søk på idrettslaget Hei)