UEFA playmakers by Disney

HEI har sagt ja til å delta i et pilotprosjekt i samarbeid med UEFA, NFF & Disney. UEFA Playmakers.

UEFA Playmakers har som mål å rekruttere flere jenter mellom 5-8år inn i fotballen.

Til PlayMakers har UEFA, i samarbeid med Disney, utviklet et aktivitetskonsept basert på noen av Disney mest kjente karakterer, i første omgang «The Incredibles 2». Fra høsten 2020 vil også «Frozen 2» og «Aladdin» bli en del av prosjektet. Gjennom historiefortelling og lek som metodikk skal grunnleggende fysiske ferdigheter, livsmestring (FairPlay, samhandling, samarbeid) og fotballspesifikke basisøvelser stå i fokus.

Dersom du har en datter som ønsker å være med på dette send en mail til: HEI Fotball

Vi trenger også aktivitetsledere/trenere, så dersom du ønsker å delta som aktivitetsleder send en mail til: HEI Fotball

Svend Ødegård

Oppstart fotball 2014 årskull

Oppstart fotball for

6 åringer født 2014

ONSDAG 17.02 KLOKKA 18.00 GJENNOMFØRER VI ET MØTE FOR FORELDRE TIL GUTTER OG JENTER FØDT 2014 SOM ØNSKER Å SPILLE FOTBALL I I.L HEI.  MØTE FINNER STED I 1.ETASJE PÅ KLUBBHUSET.

HER BLIR DET INFORMERT LITT OM HEI FOTBALL, SPILLFORM, TRENINGER OG LIGNENDE.

VELKOMMEN !!

Prøvekveld

Til dere som vil benytte dere av dette tilbudet

IL HEI gir alle aktive medlemmer, trenere og støtteapparat et knalltilbud på Hummel overtrekks jakke og overtrekks bukse.
Idrettslaget subsidierer dere med hele 200,- kroner pr sett.

Medlemspris ved bestilling på prøvekveld :
Barn kr 400,- pr sett
Senior kr 450,- pr sett

G Sport kommer til oss og arrangerer prøvekveld slik at dere kan finne riktig størrelse og legge inn en bestilling

Dato: Mandag 10. februar og tirsdag 11. februar
Tid: Kl 17.00 – 21.00 Se oppsett under som viser når du og laget ditt kan komme
Sted: Klubbhuset

Det er ønskelig at lagledere eller støtteapparat kan være tilstede sammen med laget sitt.
Dere prøver overtrekks dress og bestiller på samme måte som laget.