Ønsker du bli medlem?

Det er enkelt å bli medlem i Hei!

Trykk her for å komme direkte til siden Min idrett, og velg deretter «ny bruker» som er plassert øverst i høyre hjørne ved siden av den grønne «logg inn»-knappen. Deretter er det bare å fylle inn informasjon om spiller, og eventuelt foresatte.

Brukerprofilen i Min idrett danner grunnlaget for utsendelse av trenings- og medlemsavgift, registrering av lag, samt mye annet – det er derfor viktig at du fyller inn korrekt informasjon ved registrering og fortsetter å holde profilen oppdatert.

Støttemedlemskap i I.L. Hei koster kr. 300,- pr. år

Medlemskapet i I.L. Hei for idrettsaktive utøvere koster kr. 500,- pr år. I tillegg må disse betale treningsavgift til de gruppene de deltar i. Treningsavgiften kreves inn separat fra hver gruppe.
Medlemskapet i I.L. Hei for deltagere i Seniorlauget og Damegruppa koster kr. 200,- pr. år.

I.L. Hei har ikke familiemedlemskap, men dersom du har noen i familien som er medlem i Hei fra før kan dere enkelt legge hverandre til som familierelasjon i Min idrett. Dette lønner seg med tanke på at man kan betale lisensen for hele familien i en operasjon, samt at foreldre kan melde på og betale for barnas kurs og arrangementer.